Kúpiť stacionárny bicykel – e-shop

Sprievodca výberom
stacionárnych bicyklov


Stacionárny bicykel  >  Stacionárny bicykel recenzie, recenzie stacionárnych bicyklov

Stacionárny bicykel - recenzie zákazníkov

Vyberte si stacionárny bicykel podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Stacionárny bicykel:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Zeta

som spokojná celkovo určite keby boli peniažky tak by som si aj niečo iné vybrala vo vašom internetovom obchode a super ešte navyše aj darček k vybranému produktu odporúčam aj iným zákazníkom vcelku mi aj doprava dpd vyhovovala len tak ma mrzelo, že síce deň dodania viem ale skoro celý deň som čakal ana zásileku pretože prišli až vo večerných hodinách ale aj tak ďakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.12.2009)

porovnanie cena/kvalita eňoňuňo

škoda, že pedále nie sú nášľapné z jednej strany



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Delta

Na domáce použitie úplne stačí. Úplna spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2009)

Dostal som to, čo som očakával. Je to podrobne zverejnené v internetovom obchode pri tovare. Jednoduché zloženie. Tichý chod.

Mám ho iba zopár dní, takže zatial nič.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, - produkt je kvalitný, cenovo prístupný, spĺňa moje požiadavky, je priamo od výrobcu, - používam ho každý deň min. 20 minút - vrelo ho odporúčam - kúpou produktu chcem urobiť niečo pre svoje zdravie ale aj zdravie mojej rodiny - s kúpou som veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2015)

-nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, vyhovuje lepšie ako rotoped, spĺňa moje požiadavky - rozhodla som sa zo zdravotných dôvodov



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Hľadal som produkt blízko úrovne profesionálneho, čo mi tento výrobok plne splnil. Zo zatiaľ 10 dennej skúsenosti ho môžem vrele odporučiť každému. Je pevný, kvalitný, ľahko skladateľný podľa dobrého návodu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2021)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

odporúčam produkt cena je super profi prevedenie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.09.2014)

dobra kvalita mohutne prevedenie dobre rozpätie záťaže ľahká manipulácia aj zlozenie neni náročne

trochu nepohodlne sedlo výmena nutná aspoň v našom prípade trochu hapruje tachometer ale neni to vada treba pedalovat nie kukat :D akou rýchlosťou ideš



Recenzia Cyklotrenažér Capital Sports Aeris White - 2. akosť

Uvedený produkt ešte nemáme dlho ale splňa naše očakávania. Je tichý, svojmi rozmermi a parametrami vzhladom na krátku dobu užívania nám vyhovuje. Odporúčila by som ho aj iným zákazníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.02.2021)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.02.2023)

Bicykel budeme využívať v domácej posilňovni, zariadenie má kvalitné prevedenie, bicykel je mohutný a stabilný, montáž bola jednoduchá - nenáročná, jazda je pohodlná - rukoväť aj sedadlo sú vhodné, bicykel je vhodný aj pre vysoké osoby. Cena určite zodpovedá kvalite.



Recenzia Cyklotrenažér Capital Sports Aeris Black

Uvedený produkt ešte nemáme dlho ale splňa naše očakávania. Je tichý, svojmi rozmermi a parametrami vzhladom na krátku dobu užívania nám vyhovuje. Odporúčila by som ho aj iným zákazníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.02.2021)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Alfan

Dobrá cena, rýchle dodanie. Keďže nie som žiadny profesionálny športovec a chcela som len niečo jednoduchšie pred tv, tak som spokojná a tovar spĺňa moje požiadavky. Už som si cez inSPORTline objednala tovar viackrát a až na pár detailov, ako napr. nesprávny kľúč v balení, ktorý som našťastie ale doma mala, som zatiaľ bola vždy spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.04.2020)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Trenazer vyzera a aj na skusenosti snim velmi dobrou kvalitou. Nepoznal by som rozdiel medzi domacim a profi trenazerom. Tesime sa na nasliapane kilometre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2020)

kvalitne vypracovanie 18kg zotrvacnik Pocitac zakladnych udajov pre vysoke osoby do 210cm max. zataz 150kg clenstvo v klube gymbee Videotreningy v cene na 3mesiace

zatial nanachadzam



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Alfan

Produkt sme vybrali, pretože sme hľadali niečo kvalitné za dobrú cenu. Tento stroj je vhodný aj pre vyššiu osobu, je pekný, kvalitný, ľahko sa skladá, nezaberá vôbec veľa miesta, je nastaviteľný a meria potrebné údaje počas jazdy. Sedanka je veľmi mäkká, z čoho sme boli milo prekvapený. Pre domácu jazdu priamo z obývačky, keď prší či sneží a nedá sa ísť von na bicykli, je určite vhodný. Sme spokojní, odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2020)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.11.2020)

Velmi tichy chod, urcite sa netreba bat, ze by rusil susedov, ledva ho pocut priamo v izbe Pevny, stabilny,slapat v stoji sa da uplne v pohode aj dlhe minuty Velmi jednoducho sa da poskladat, som zena, zvladla som to za par minutiek sama, kluce su pribalene Vpredu su kolieska, hoci je to stroj vacsej vahy, vdaka kolieskam sa da pohodlne presunut, kam potrebujete

Ako pisu aj ostatni, pri prechode z 2 na 3jku je citelny rozdiel... Pricom pri ostatnych stupnoch obtiaznosti to tak nie je...



Recenzia Cyklistický trenažér inSPORTline Mag-Master

- spinningovy bicykel InSPORTline Mag-Master je aj napriek relativne nizkej cene vyborny a kvalitny produkt, ktory iste moze konkurovat aj drahsim modelom - nie je tazke ho poskladat a pri pouzivani clovek nenarazi na ziadnu komplikaciu - bicykel ma jednoduche ovladanie a cvici sa na nom velmi pohodlne - prehladny pocitac, ktory je k bicyklu dodavany, je vybornou pomockou na sledovanie odbicyklovanych kilometrov a kalorii :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2010)

- kvalitne prevedenie - kolieska pre pohodlne presuvanie - lahka montaz - vyborna cena



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Aregon

adekvatny pomer kvalita cena

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Zdieľajte článok


Odporúčame stacionárne bicykle






Novinky

všetky novinky